U trening centrima EdukePlus  u svako doba možete dobiti besplatnu prezentaciju poslovno računovodstvenog programa Taur, kao i obuku iz upotrebe poslovnog softvera Taur. 

Centri EdukePlus takođe nude širok spektar poslovnih obuka koja će unaprediti poslovanje vaše firme(računovodstvo, marketing, poslovne aplikacije, menadžment ljudskih resursa, preduzetništvo, poslovni engleski) a svim korisnicima Taur programa se odobravaju specijalni popusti od 40%.

Trening centar u Nišu:

002-300x225 007-300x225 008-300x225

 

Kontakt u Nišu: Eduka plus,
Poslovna škola, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , 065/501-00-55

Gogic bonitet

 
U trening centru Agencije za knjigovodstvo Gogić možete dogovoriti obuku ili konsultacije za upotrebu 
poslovno-knigovodstvenog programa Taur


Kurs knjigovodstva je način da se polaznici upoznaju sa knjigovodstvom i nauče samostalno da obavljaju knjigovodstvene poslove.

Obuke, konsultacije i Škola knjigovodstva se održavaju u samom centru Beograda u ulici Krunskoj (200m od skupštine grada).

 

slika1 slika2 slika3 slika4

 

Kontakt : http://www.gogic.co.rs/obuka.html

Video prikaz: http://www.youtube.com/watch?v=y_3bWCHgBdU

Centar za lični i profesionalni razvoj „COLLEGIUM ORBIS" je savremeni centar za edukaciju u oblastima knjigovodstva i računovodstva, finasija, poslovne komunikacije, menadžmenta, preduzetničkih veština, prezentacionih veština, biznis planiranja.

COLLEGIUM ORBIS je osnovan sa ciljem da kvalitetnim obukama i treninzima osposobljava svoje polaznike u cilju ovladavanja praktičnim poslovnim veštinama, koje našim klijentima značajno povećavaju šanse za zapošljavanje, pokretanje sopstvenog biznisa, preduzetništva i lakše snalaženje u poslovnom svetu.

Kontakt:
Centar za lični i profesionalni razvoj „COLLEGIUM ORBIS"
Balkanska 36,Kruševac
Tel: 037 / 425 - 992
Mob.060 / 088 1878

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

http://www.poslovnamreza.rs/edukacija/collegium-orbis